Kirkelodgaard´s  DV og Welsh sec. B


  2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  Nyheder på Kirkelodgaard 2013
 
Nyheder
Lidt om os
Dansk Varmblod
Welsh
Hingstevalg
Links
Salgsliste
Solgt
Himmelheste
5. oktober  Oktobershow i Billund blev årets sidste show. Vores 1 års hoppe Kirkelodgaard var til show for tredie gang i år. Simone og Sabine var med og heppede på sidelinjen. Der var ikke tilmeldt så mange welshponyer, så Medina kom i et blandet hold af 1 års welsh af alle sektioner. Medina var i hopla og viste sig super godt. Hun tog fløjen, gik videre til ungdyrfinalen (både Welsh- og Shetlandsponyer) og tog en ærespræmie med hjem. Dommerens kommentarer var udelukkende positive, meget positive.
Showet var Medinas tredje show i år. 3 show, 3 fløjpladser og finalepladser og alle tre gange bedste 1 års på tværs af sektioner/racer.
Nu får Medina en velfortjent ferie og så får vi se hvilke shows hun skal til som 2 års.
 
4. oktober  Vi fik lige en hilsen fra Alberte og Milan. Milan er blevet tilreddet på Vejle rideskole efter 14 dages tilridning har Alberte selv været  på ryggen af ham. Dejligt at hører at det går godt med ham. Vi ser frem til at se dem live.
 
23. september Som tiden dog går. Det er 3 år siden Kirkelodgaard's Chivas kom til verden. En dejlig dreng, som aldrig har gjort en kat fortræd.
Når man er 3 år skal man så videre i livet. I dag er Chivas flyttet op til sin nye ejer Julie og 1 oktober skal han starte sin uddannelse som dressur hest. Vi komme til at savne den dejlig, godmodige kælepot Chivas men glæder os til at følge hans uddannelse.
 
10. september Chivas er blevet undersøgt af dyrlægen og har fået taget røntgenbilleder. Han er er godkendt af dyrlægen og er blevet solg til Julie Rusbjerg.
Vi håber Julie får en rigtig dejlig dressurhest ud af Chivas og vi glæder os til at følge dem.
 
7. september Lige et billede af solsikkeavler Simone og Sabine.

30. august Ridebanen trængte til at blive harvet og Sabine og Simone synes vist lige det var sagen at få en tur med far på ATV'en
 

26. august Det sidste halm er i hus. Simone og Sabine har hjulpet til. Lidt på halmlæsset, hvilket vist var for kedeligt. At sidde med farfar i traktoren og kører traktoren var derimod rigtig sjovt.
   
24. august I dag kom høsten i hus. Vi fik høstet både byg og havre i dag. Det betyder så arbejde de næste par dage, når der skal køres halm ind.
 
4. august Vejret har været perfekt og vi har haft en dejlig tur i stutteri Ask, som lagde marker og ridehus til Dansk Varmblods følskue på Fyn. Kirkelodgaard's Camelot var med. Han gjorde det rigtig godt, men en finaleplads blev det ikke til. Bedste springhingsteføl blev dog lidt i familien, da det var en Lambrusco Ask søn der tog denne tittel.
 
25. juli Ca 250 baller dejligt hø er bjærget og ligger nu på loftet. Det vil hestene nyde til vinter.
Birgitte har haft fotograf ude og tage billeder af Campari. Det er der kommet rigtig gode billeder af og vi har fået lov at ligge nogle af dem på hjemmesiden se dem på Campari's side.
 
22. juli Salgsiden er opdateret og Kirkelodgaards Camelot er sat til salg. Han er også meldt til Dansk Varmblods følskue i reg. 3 den 4 august.
 
29. juni Det er blevet følskue tid. Kirkelodgaard's Camelot deltog i følskue på Blue Hors. Han opførte sig eksemplarisk og viste sig godt i både skridt, trav og galop. At han så lige nu er lidt overbygget er ikke optimalt når man skal vise sig frem til følskue. Trods det fik han en fin beskrivelse af dommeren.

 
16. juni I dag har Pernille Holm og Kirkelodgaard's Montana fået deres første roset i dressur. Pernille fik Montana hjem for knap et år siden næsten helt rå og har i de sidste to weekender startet ham i både spring og dressur. Tillykke Pernille og Montana.


Sikke en succes weekend for Kirkelodgaardponyerne. Dem kan farmand Bjerregårds Witek da godt være stolte af.

Anna, Anders og Sara var på besøg i det Jyske og de synes lige Magdalene og Monick trængte til at blive striglet, så den tjans tog de de af hvilke resulterede i et par flot striglede ponyer. Tak for det.
15. juni Horsens dyrskue er vel overstået. Vi havde vores 1 års Welshpony Kirkelodgaard's Medina med. Hun opførte sig eksemplarisk. Bjarne Thers gav fredag Medina en flot karakteristik og 22 point samt udtagelse til konkurrencen om skuets bedste 1 års. I dag lørdag var Medina så i konkurrence igen og hun gik helt super og fik 9 9 9 for type samt 8 9 8 for gangarter og fremføring. Hun vandt konkurrencen med 2 point mere end nr. 2 og blev Skuets bedste 1 års. Dermed fik vi et flot bånd og en ærespræmie med hjem, hvilket vi ikke havde regnet med eller turde håbe på inden vi to hjemmefra. Det er første gang vi har fået titlen som skuet bedste med en af vores heste/ponyer, så vi er meget stolte af Medina.
 

 
7. juni Så er der bleevet pakket wrapballer ind og en del af vinterfoderet er hus.
 
4. juni Jørgen har været i marken. Græsset er slået og planen er, at der skal laves wrapballer i minibig størrelsen.
24. maj Dyrlægen har været på besøg. Heldigvis var han bestil ikke pga sygdom, men for at scanne. Han konstaterede at alle fire hopper er i fol. Næste år skulle der derfor gerne komme føl efter Bjerregårds Witek og Bjerregårds Apolle (begge Welsh) samt Favorit Ask og Cornettino Ask (begge Dansk Varmblod)
 
9. maj Chascha og Camelot har indtil i dag gået alene på fold, men i dag lukke ud med Chianti, Chivas og Medina. Det gik rigtig godt, så vi forventer også at lukke Contes, Monick og Magdalene sammen med dem en af dagene.
 
Her til aften kom der så en glad SMS fra Malou Holm. Malou og Mischa vandt i dag en Ld2 med 65,44%. Dette var deres tredie førsteplads i Ld2 nu er de udklasset i Ld2. V

 
4. maj Fyn plagskue var Kirkelodgaard's Medinas først tur alene i  byen. Hun opførte sig eksemplarisk og fik en super beskrivelse med hele tre 9 taller, for hhv type, bevægelse og helhed samt to 8 taller for kropsform og fundament. Hun vandt sin klasse og var den 1 års plag der fik højest karakterer og gik også videre til finalen om eftermiddagen. Vi havde regnet med at skulle hjem til middag da vi ikke havde regnet med at Medina gik videre til BIS finalen. Men Medina var blandt de 6 1 års der gik i BIS finalen og så måtte hun i ringen igen om eftermiddagen. I BIS finalen var det to 2 års hhv Gribsvads Gigo Jo og Fakla Joy der blev hhv BIS og reserve BIS. Medina blev til gengæld bedste 1 års Welsh og fik en flot ærespræmie sponseret af stutteri Gribsvad. Vi kom hjem med tre trætte piger. Simone, Sabine og Medina. 
29. april Kirkelodgaard's Chianti er blevet insemineret med Cornettino Ask
 
28. april Milans ejer Alberte og hendes forældre har været på besøg for at se Camelot. Det går godt med Milan. Han bliver tilreddet inden næste måneds tid. Det bliver spændende at se ham under rytter.
Alberte har lavet en profil til Milan på hestegalleriet. Det betyder at både Milton, Mischa, Montana og Milan har en profil på hestegalleriet. Tja så er det kun de afkom vi selv har efter Magdalene der ikke har en profil på hestegalleriet.
 
25. april Vi forsøger igen i år at ifole Chascha i følbrunsten. Hun er i dag insemineret med Favorit Ask, som hun fik Kirkelodgaard's Campari efter sidste år.
 
23. april Magdalene og hendes 6 årige datter Kirkelodgaard's Monick er kommet hjem igen. Tiden vil vise om de er i fol.
 
20. april Kirkelodgaard's Chascha og hendes søn Kirkelodgaard's Camelot nød det dejlige vejr på folden.


 
19. april Chaschas føl har fået navn. Kirkelodgaard's Camelot hedder han.
Lige et billede af Camelot 12 timer gammel.

 
16. april  Det er sjældent det er nødvendigt med to opdateringer om dagen, men når nu Chascha foler efter at hjemmesiden er opdateret, så må den opdageres igen. Kl 21.30 var der ro i stalden. Kl 22.10 var årets føl så født. Et hingsteføl efter Lambrusco Ask. Lige et billede af den unge mand der endnu ikke er kommet på benene.

16. april  Flemming har ringet. Både Magdalene og Monick er blevet bedækket i dag.
  
15. april  Så kom dagen som vores heste bestemt ikke synes om. Deres dejlig store vinterfolde er blevet pløjet op og de må indtil videre nøjes med en mindre luftefold. Forhåbentlig kommer der snart mere sol og sommer så sommerfoldene snart bliver klart til brug.
  
13. april  Da vi ikke var helt sikre på hingstevalget til Chascha og Chianti tog vi til åbent hus på stutteri Ask. Vi så nogle af deres unge hingste under rytter. Desværre var Favorit skadet og stod i stalden, sammen med Casir, Lambrusco og de øvrige avlshingste. Vi ved jo hvordan kombinationen Chaschs/Favorit ser ud, da Campari jo er af denne kombination. Cornettino Ask er bestemt en mulighed vi overvejer til Chianti.
Nu venter vi bare på at Chascha foler og årets afkom efter Lambrusco ser dagens lys.
 
12. april  Magdalene og Monick er kørt til stutteri Bjerregård. Det er planen at Magdalene skal bedækkes med Bjerregårds Witek og Monick med Bjerregårds Apollo
 
6. april I dag kom der en glad SMS fra Malou. Malou og Mischa har været til årets første stævne. Det gjorde de til UG. Resultatet var en rød roset. Vi ønsker Malou og Mischa tillykke

 
23. marts Til den årlige generalforsamling i Welshforeningen blev det offentliggjort at Kirkelodgaards Mischa blev nr 3 i konkurrencen om at blive årets Welshpony. Pointene har hun optjent på dressurbanerene sammen med Malou Holm. Tillykke med det flotte resultat Malou.
Samtidig fik vi Årbogen 2012-2013. Heri var der en artikel skrevet af Mette Klena om deres oplevelser i forbindelse med erhvervelse af Welshponyer. Tak for den dejlige artikel Mette
 
17. marts Chascha har termin i dag, men der er ingen tegn på at hun foler lige med det første. Mon hun går de sædvanlige 3 uger over tiden igen ?
 
15. marts Chivas har gået på egen fold. I den forgangne uge er han blevet genforenet med de øvrige heste. Første dag med Monick og Chianti. Derefter Magdalene og Medina, Contes og til slut Chascha. Han var klog nok til ikke at spille helt så det er gået stille og roligt med at føre dem sammen.
 
2. marts Kirkelodgaard's Campari er flytte hjemmefra. Birgitte har i dag hentet sin kommende springhest. Hun må dog vente et par år til han bliver gammel nok. Stor nok skal han nok blive han måler allerede 155 cm stang knap 1 år gammel.
Vi ønsker Birgitte og Campari held og lykke.
Chascha var dog ikke helt tilfreds med at hendes søn forlod matriklen.
 
1. marts Hjemmesiden har ikke været opdateret i lang tid. Det skyldes at vi har haft problemer med computeren. Nu har vi så indkøbt ny computer og er begyndt med opdatering af hjemmesiden.
I år kommer der desværre kun et føl. Magdalene var i fol, men folede/kastede i slutningen af november. Det betyder at det kun er Chascha der venter føl.
 
Op