Kirkelodgaard DV og Welsh sec B


Lidt om os

Startside
Nyheder
Lidt om os
Dansk Varmblod
Welsh
Hingstevalg
Links
Salgsliste
Solgt
Himmelheste

  Kirkelodgaard købte vi (Jørgen og Charlotte) i 2000. Dengang var der ingen dyr i staldene, hvilket der hurtigt blev lavet om på. Permit Vixi af Lillevang flyttede med. Han var dengang 15 år gammel og Charlotte have haft ham fra føl af. Stalden blev bygget om fra at være et par spiltove til to bokse, da Permit ikke skulle stå alene.
Vi søgte efter en staldkammerart til Permit og fandt og købte Cissus Magdalene, som dengang var en 1½ år gammel Welsh sec B. pony. 
 
Da Magdalene var 3 år gammel og vi tog hende med på Horsens dyrskue. Her blev vi opfordret til at stille hende til kåring og bruge hende som avl.
 
I sommeren 2003 måtte vi tage afsked med Permit. Han have i godt 10 år haft kroniske bronkitis. De første 8 år uden større gener, men i løbet af foråret 2003 fik han igen vejrtrækningsproblemer og vi måtte konstatere at den medicin dyrlægen gav ham kun hjalp i korte perioder. Den hårde beslutning blev taget Permit blev aflivet på sin fold i midten af juni.
Nu var det så Magdalene, der stod alene.

Vi søgte efter en hoppe, som dels kunne bruges til avl, dels som ridehest. I august 2003 købt vi så Linet DS 13672. Hun var en 9 år gammel hoppe, som havde været brugt både som ridehest og til avl.
Da vi købte hende var hun ifolet med Casir Ask.
Det betød samtidig at vi udvidede stalden med en ekstra stor boks.
 
8 februar 2004 blev Kirkelodgaard's Chascha født. Hun blev det første føl født på Kirkelodgaard.
Siden har vi hvert år fået 1-2 føl.
På nær de to første DV føl har alle vores føl været på følskue.
I det omfang tidsplanen tillader det, har vi også haft vores heste og ponyer med på følskuer, plagskuer, dyreskuer, show og kåringer.