Kirkelodgaard DV og Welsh sec B


Himmelheste

Startside
Nyheder
Lidt om os
Dansk Varmblod
Welsh
Hingstevalg
Links
Salgsliste
Solgt
Himmelheste

  Denne side er lavet for at mindes de heste/ponyer, som vi har mistet enten fordi vi har måtte aflive dem eller fordi, de er døde af naturlige årsager. Vi glemmer dem aldrig og siden er lavet for at det stadig skal være muligt at se de billeder og resultater den enkelte hest/pony har opnået mens vi havde dem.
 
  2015
  Cissus Magdalene født 24/4 1999 aflivet 23/2 2015
Magdalene blev købt samme år som vi købte Kirkelodgaard og hun blev starten på vores Welsh avl.
8 dejlige føl fik hun samt et enkelt dødfødt. Vi har pt. 3 afkom og et barnebarn efter hende i stalden.
4 af hendes afkom går som rideponyer både i spring og dressur.
Magdalene og hendes afkom har alle høstet mange rosetter og ærespræmier hjem ved shows, og specielt Mischa og Montana henter rosetter hjem på spring- og dressurbanerne.
En super welshhoppe som har givet os mange uforglemmelige oplevelser. Tak for alt Magdalene.
 
  2012
  Kirkelodgaard's Malou født 27/3 2010 aflivet 21/5 2012Kirkelodgaards Malou blev kun 2 år. Hun blev vores første Ungdyr Champion i 2011 og var udset til at skulle afløse sin mor som avlshoppe her på stutteriet. Sådan kom det desværre ikke til at gå. Malou fik et brud i bækkenregionen en dag hun var på fold. Hvad der er sket får vi aldrig at vide, men Malou skulle ikke lide og blev aflivet.
Malou nåede at deltage i en række shows, fik gode karakterer og fine beskrivelser. "Lovende unghoppe med super bevægelse"  var dommerens kommentar ved hendes sidste show i Egtved under 2 måneder før hun blev aflivet.
Den 21. maj 2012 måtte vi aflive denne dejlige pony - Tak for alt Malou, du vil blive savnet.

  2011
  Kirkelodgaard's Marshall dødfødt 21/3 2011 
Trods Magdalenes ihærdige forsøg på at "vække" Marshall blev han det første føl født på Kirkelodgaard, som ikke kom til at pryde gårdens marker. Marshall var døde lige før eller efter fødslen. Et brunt hingsteføl med en stjerne, snip og 4 lave sokker.
 
  2010 
  Kirkelodgaard's Celine født 22/3 2005 aflivet 3/10 2010 Celine (forrest i billedet) blev kun 5 år gammel. Hun havde vokseværk som 2 års og fik derfor ro til at vokse færdig. Da hun var 4 år gammel og godt 180 cm i stang blev hun røntgenfotograferet for at se om hun var færdig med at vokse. Desværre mente dyrlægen kun det var nødvendigt at tage røntgen af ben. I 2010 blev hun tilredet og hun var rigtig flink under rytter. Efter at have været reddet et par måneder, blev der taget røntgen af hals/nakke da hun ikke var så bøjelig sidevers i halsen. Disse billeder viste sammenvoksede hals/nakkehvirvler. Da disse kunne forsage at nervebaner satte sig i klemme, hvilket ville være ekstremt smertefuldt og livsfarligt for Celine, blev hun aflivet. En stor hest, der var godheden selv - tak for alt Celine.
 
  2006
  Linet DS 13672 født 11/4 1994 død 1/4 2006Linet, den første varmblod her på gården, blev købt ifolet i efteråret 2003. Hun nåede at få 3 dejlige føl mens vi havde hende. Desværre døde hun få timer efter at have fået det sidste føl, trods vores og dyrlægens ihærdige forsøg på at redde hende. En dejlig hoppe, som grundlagde vores avle af DV.
Tak for alt Linet dine føl vil altid minde os om hvor prægtig en hoppe du var.
 
  2005
  Permit Vixi af Lillevang født 31/5 1985 død  /6 2003

Permit flyttede med da vi købte Kirkelodgaard. Han blev 18 år og de sidste 3 år nød han livet på Kirkelodgaard